Gamer székre van szükség? A megoldás a BestMarkt!

Szponzorált tartalom

gamer szék

gamer szék

Elektronikai cikkeket már nagyon régóta a BestMarkt – ról rendelek, mert eddig mindig meg voltam elégedve az általuk nyújtott szolgáltatással. Régebben sok gondom volt azzal, hogy hol is tudnék olyan webshopot találni, ahonnan jó áron tudom rendelni azt, ami nekem éppen kell, és ki is hozzák házhoz. Sokszor nyúltam mellé a választásaimmal, de a BestMarkt esetében még ilyet nem tapasztaltam. Pedig volt pár alkalom arra, hogy véleményt formálhassak, hiszen amikor beköltöztünk a férjemmel az első lakásunkba, a sütőtől kezdve a konyhai robotgépig mindent magamnak kellett megvásároljak.

Őszintén szólva elsősorban azért választottam ezt a boltot, mert láttam, hogy van garanciaszervizük. Annyi rossz tapasztalatom volt már eddig azzal, hogy ha valami elromlott, sokszor nem akarták visszavenni a boltba, ahol vettem, pedig tisztában voltam a fogyasztóvédelmi jogaimmal. Egy véget nem érő harc volt az egész, de a BestMarkt – nál sosem volt semmi probléma a garanciaszervizzel. Azt fejben kell tartani, hogy csak olyan dolgokat lehet ide küldeni javításra, amit a cégtől vásároltunk, hiszen ezt jelenti a garanciaszerviz.

Pont ezek miatt nem volt kérdés, hogy honnan rendeljek, amikor gamer szék után nézelődtem az interneten. A kisfiam nagyon szeretett volna egy ilyet karácsonyra, úgyhogy rászántam magam, és a BestMarkt oldalán el is kezdtem nézelődni, hátha megtalálom a megfelelő darabot. Azt biztos, hogy panaszra nem lehetett okon a kínálatot illetően. A legkülönbözőbb méretű, fajtájú és színű gamer székek voltak a kínálatban. Nagyon tetszett, hogy még rózsaszín is volt, gondoltak a lány gamerekre is, ami elég ritkán szokott előfordulni, mindenképp értékelendő gesztus. Minden árkategóriában voltak székek, viszont nem akartam rögtön a legdrágábbat venni neki, jó lesz először valami olcsóbb is. Tanulja csak meg a gyerekem, hogy a pénznek értéke van.

Egy fekete színű Yenkee Stardust Gamer székre esett a választásom, ami azért is tetszett nagyon, mert a fekete alapszín mellett szivárvány színű volt a szék háttámlájának a színe, úgy feldobta az ember hangulatát, ha ránézett. Ráadásul 10 % kedvezmény is volt az általam kiválasztott gamer székre, ami ugyan nem sokat, párezer forintot jelentett, de azért az embernek mégis jobb érzés úgy vásárolnia, ha tudja, hogy az eredeti árnál olcsóbban vette az adott dolgot. Az oldalon található értékelés funkció, ahol egytől öt csillaggal lehet értékelni a terméket az embernek. Ezen ugyan még nem volt értékelés, én meg szeretek olyat választani, amit valaki már előttem jónak ítélt meg, ennek ellenére mégis úgy döntöttem, hogy most az egyszer kivételt teszek a vásárlás összes szempontjára való tekintettel.

Miután kiválasztottam a megfelelő gamer széket, és kosárba tettem, nem volt más hátra, mint megrendelni a terméket. Mindenképp a házhoz szállítás funkciót akartam választani már csak a szék méretéből kiindulva is. De emellett az is fontos volt nekem, hogy ne kelljen személyesen elmennem érte a boltba, aminek az időspóroláson kívül az volt az egyéb prózai oka, hogy karácsony előtt mindig rengeteg ember tobzódik a boltokban, és én erre egyáltalán nem voltam kíváncsi. Ilyenkor mindenki idegesebb, mogorvább, így ahol tudtam, elkerültem a másokkal való konfrontálódást. Plusz az is kényelmi szempont volt, hogy nehéz a gamer szék, és házhoz szállítással a futár fel szokta hozni a lakásunkhoz a harmadik emeletre. A kisfiamnak nagyon tetszett a szék, én pedig továbbra sem csalódtam a BestMarkt-ban.