PannonSafe, ahol a pénzügyeinket biztonságban tudhatjuk.

Szponzorált tartalom

PannonSafe

PannonSafe

A pénz mindig is egy kényes téma volt. Elég csak belegondolni abba, hogy nem is szívesen áruljuk el, mennyit keresünk a munkahelyünkön. Tesszük ezt azért, mert lehet, hogy cikinek tartjuk, de az is lehet, hogy nem akarjuk azt, hogy nagyképűnek tartsanak minket. Mindenesetre azt el kell fogadnunk, hogy a pénz több ponton is hatással van az életünkre. Mindegy, hogy ezt bevalljuk-e magunknak, vagy sem. Elég csak belegondolni abba, hogy ha valaki egy vállalkozást szeretne elindítani, akkor az máris egy pénzügyi befektetéssel kezdődik. Kapásból felmerülnek a kérdések, hogy honnan lesz meg a befektetni kívánt összeg. Ha hitelből, akkor hogyan és honnan érdemes felvenni. Mi lesz, ha elbukjuk a pénzt? Ezekre a kérdésekre keressük a választ, viszont a sok információ közül nehezen lehet kiszűrni, hogy mi az igazság, kinek hihetünk. Többek között ebben a bizonytalanságban tud segítséget nyújtani a PannonSafe.

A több éves tapasztalattal bíró cég, szakértői csapata teljes körű tájékoztatás nyújt, és megadja a jó döntéshez szükséges háttértámogatást is. Több érvet felsorolnak oldalukon, hogy miért érdemes hozzájuk fordulni segítségért. Az egyik, hogy 17 éves múlttal a hátuk mögött, szakembereik rutinosan és hozzáértéssel kezelik a pénzügyeket. Ráadásul a külföldi pénzügyi intézetek érdekeltsége miatt sem kell aggódni, hiszen a cég 100%-ban magyar tulajdonú. Emellett kiterjedt partnerhálózattal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy nem kell amiatt aggódni, hogy csak a számukra előnyös megoldásokat kínálják. Szinte minden biztosítóval kapcsolatban állnak, így mindig több alternatívát kínálnak fel, hogy végül mi dönthessük el, melyiket szeretnénk kiválasztani. Azt is meg kell még említeni, hogy széles termékkínálattal rendelkeznek. A biztosításon kívül lakástakarék, önkéntes és egészségpénztári termékeket, illetve hitelt is közvetítenek. Náluk a távolság sem akadály. Kiváló országos lefedettséggel rendelkeznek. Országosan több mint 30 irodában érhetjük el az üzletkötőiket, és kb. 200 munkatárssal dolgoznak.

Szakértőként több megoldást is kínálnak ügyfeleiknek. A PannonSafe tanácsadói nem a biztosítók vagy pénzintézetek érdekeit nézik, hanem elsősorban az ügyfelekét. Igazán ügyfélközpontú egy cégről van szó. Éppen ezért rendelkeznek széles termékpalettával, hogy az ügyfelek érdekeit képviseljék és minél jobb feltételek mellett tudjanak nekik megoldást kínálni. A nagyvállalatok számára az ügyvitelben, hatékonyságban tudnak segíteni. A számukra készített objektív, független biztosítási audittal rámutatnak azokra a pontokra, ahol a biztosítások terén a megrendelői igények nem maximálisan teljesülnek, így ott korrekcióra van szükség. Emellett a közbeszerzések problémamentes lebonyolítását is támogatják. Segítségükkel a nagyvállalatok költséghatékony módon, kisebb pénz, idő, energia és humánerőforrás ráfordítással oldhatják meg a pénzügyi folyamataikat. Naprakész információval szolgálnak bárhol és bármikor, hiszen online is segítik ügyfeleiket. Arra törekednek, hogy az ügyintézés minél egyszerűbb és kényelmesebb legyen. Segítenek az otthonteremtésben is. Náluk, az otthonteremtési célok a lakástakarék-pénztári ajánlatokból és a szakértői segítséggel könnyebben megvalósíthatók. Nemcsak az otthonteremtés kapcsán kereshetjük fel a PannonSafe csapatát, hanem az ingatlanforgalmazással is. Ingatlanok adás-vételével és bérbeadásával foglalkozó üzletáguk is van, mely jól működő platformként biztosítja, hogy a kereslet és a kínálat találkozzon.

Szolgáltatásaikat egyaránt ajánlják magánszemélyeknek és vállalatoknak is, sőt még önkormányzatoknak is. A vállalatok számára a kiadások optimalizálásában nyújtanak segítséget. A magánszemélyeknek abban segítenek, hogy a lehető legjobb feltételekkel igénybe venni kívánt biztosításokat vagy megtakarítási lehetőségeket megtalálják. Az önkormányzatoknak objektív biztosítási audittal, valamint közbeszerzések lebonyolításában való közreműködéssel tudnak segíteni.

Ezeken kívül ráadásul rendkívül sok termékkel, szolgáltatással rendelkeznek. Ilyenek a KGFB, a CASCO, a lakásbiztosítás, az utasbiztosítás, a vállalkozói biztosítás a nyugdíjbiztosítás, lakástakarék, egészségbiztosítás, személyi kölcsön, lakás hitel, hitelkiváltás, közvetített termékek. A honlapjukon található kalkulátorok segítségével ezek közül párat ki is tudunk számítani. A kötelező biztosítást, a CASCO-t, a nyugdíjbiztosítást és a lakásbiztosítást tudjuk a kalkulátor használatával kiszámítani. Néhány kérdésre kell válaszolni, majd azt követően a rendszer felkínálja a lehetséges opciókat és mi ezek közül válogathatunk.

Mint korábban írtam, ők is haladnak a korral és a technológia adta lehetőségekkel. Tehát weboldalukon lehetőség van az ügyeink online intézésére, valamint az online díjfizetésre is. Erre külön menüpontot is létrehoztak. Ezen belül nincs más dolgunk, mint kiválasztani biztosítónkat, akinek szeretnénk fizetni és az oldal egyből átirányít az ő oldalukra, ahol elvégezhetjük a fizetést. Az online ügyintézésre még megtalálható az oldalon, az ügyfélzóna menüpont. Itt a szerződés megkötésekor rögzített e-mail címmel tudunk regisztrálni, ők pedig aktív szerződés esetén jóváhagyják a regisztrációt. Ezt követően bármikor be tudunk lépni az ügyfélzónába.

És ha ez még nem lenne elég?

A https://www.pannonsafe.hu/ kezdőlapja feldobott egy ablakot, amelyen az e-alkusz nevű applikációt hirdették. Ennek szakmai hátterét a PannonSafe biztosítási alkusz adja. Az applikáció egyaránt letölthető Android és iOS rendszerre is. Az e-alkusz tartalmazza a legtöbb biztosító ajánlatait, illetve 10 bankét is, szóval a lehető legjobbat tudjuk kiválasztani. Egy felületen láthatóak a szerződések, bármelyik biztosítónál is vannak azok. Kárbejelentés során a szakértők segítenek, hogy gyorsan és zökkenőmentesen történjen az ügyintézés. Az applikációval lehet akár saját kárdoktorunk autószállítási és jogi képviselettel. Az applikációban lehetőség van kártyás díjfizetésre is. Az iratok ebben a formában mindig kéznél lesznek. Nem kell új szerződést kötni ahhoz, hogy regisztrálhassunk, segítenek a meglévő szerződések regisztrálásában. Ráadásul a díjfizetési és évfordulós értesítésekkel nem kell aggódnunk, hogy lemaradunk a jó lehetőségekről vagy biztosítás nélkül maradunk. Az élő chat segítségével azonnali segítséget kaphatunk bármilyen biztosítási probléma esetén. A viharriasztás révén megelőzhetjük akár a károkat is. Emellett az applikáció akkor is hasznos, ha egy külföldi utazás során segítségre lenne szükségünk.

Ha valamilyen kérdésünk, problémánk van, akkor felvehetjük a kapcsolatot a PannonSafe munkatársaival többféle módon is A weboldalon található telefonszámok és e-mail címek segítségével, vagy pedig a lap alján található chatbot Facebook Messenger révén is. Lehetőség van direkt módon üzenetet küldeni az oldalon keresztül is. Ebben az esetben meg kell adni a nevünket, a telefonszámunkat, az e-mail címünket és természetesen megírni az üzenetet. Ezt követően veszi majd fel az alkusz cég velünk a kapcsolatot. Azoknak sem kell aggódni, akik pedig a személyes találkozás hívei. Ők felkereshetik a központi irodát Pécsen, vagy pedig az országban található 30 irodában elérhető üzletkötők valamelyikét. A regionális elérhetőségek is megtalálhatók. A kapcsolatok menüponton belül, és a térképem kiválasztva a szimpatikus helyet, megtalálható a kiválasztott iroda minden elérhetősége.

Ha igazán elmélyednél a pénzügy világában

Azok, akik szeretnének jártasak lenni a pénzügyi területek témáiban, nekik tökéletes lehet a cég blogja, mely külön menüpontként megtalálható a weboldalukon. A blogon számos bejegyzést olvashatunk a hitelekkel, biztosításokkal kapcsolatban. Az oldal tetején található címkék pedig megkönnyítik a keresést is, így nem kell végignézni az összes oldalt. Elég csak a számunkra érdekes téma címkéjére kattintani és az összes ahhoz kapcsolódót dobja csak fel a rendszer.