Ha fogorvosra van szükséged Budapesten

Szponzorált tartalom

fogpótlás állami támogatással

fogpótlás állami támogatással

Miért ne szakíthatnánk több időt önmagunkra? Az öngondoskodás ugyan manapság egy felkapott téma lett, de örök igazság, hogy az tud másoknak adni, akinek van miből. Persze vannak olyan élethelyzetek, amikor nagyon nehéz magunkra időt szakítani, legyen szó egy pörgős munkahelyről, amikor az előléptetésre gyúrunk, vagy éppen tanulásról a főállásunk mellett. Ugyanakkor a gyermekesek vagy a beteg, idős családtagjukat gondozókra is fokozott terhelés hárul. A piac szeretné elhitetni velünk, hogy szükségünk van mindenféle önsegítő könyvekre, füstölőkre vagy drága kozmetikumokra ahhoz, hogy kikapcsolódjunk. Pedig az igazán fontos az lenne, hogy megtaláljuk azokat a tevékenységeket, amiket akár egy zsúfoltabb napba is be tudunk illeszteni, akár más dologgal kombinálni. Tanulás közben a macskát simogatod? Már többet tettél a boldogsághormonjaidért. Napi 15 percet olvasol útközben? Szuper! Reggel, indulás előtt a kedvenc zenédre táncolsz öt percet, hogy felpörögj? Csak rajta! Ha lehetőséged van arra, hogy több időt szánj magadra – akár hetente egy-két alkalommal, akkor pedig további dolgokat vethetsz be.

Az öngondoskodás egyik formája számomra az, ha vigyázok magamra és a testi-lelki egészségemre. Sokáig gondban voltam a fogorvosokkal, mert csak rossz tapasztalataim voltak, ezért amikor elhatároztam, hogy a sokak által ajánlott rendelőt felkeressem, kicsit izgultam. Sokat segített azért az, hogy sok jót hallottam a Kacsa utcai rendelőről, és a honlapot is alaposan tanulmányoztam. Az egyik kollégám például úgy talált rá az oldalra, hogy épp a „fogpótlás állami támogatással” lehetőségeire keresett rá, és a net feldobta neki a budapesti fogászati rendelőt. Ha valakinek nem is a fogpótlás állami támogatással a legfontosabb topikja jelenleg, mint ahogy nekem sem, akkor is nagyon ajánlom ezt a rendelőt, ugyanis számos problémával fordulhatunk hozzájuk.

Mint ahogyan említettem, nekem már a honlap nagyon tetszett, és több barátom is megerősítette, hogy tündériek és profik az itt dolgozók – most szó szerint tőlük idéztem. Szóval ha szeretnéd profik kezei között tudni magad, akkor csak ajánlani tudom, hogy kövesd a példát. Én is csak jó tapasztalatokról tudok beszámolni így pár hét elteltével is. Egyáltalán nem bántam meg, hogy eljöttem, sőt! Átszakadt bennem az a gát, ami akadályozott abban, hogy őszintén merjek kérdezni és alapvetően kommunikálni egy fogorvossal, de most már úgy érzem, hogy nincs olyan kérdés a fogápolási témában, amit nem mernék feltenni.

Ha tehát nem csak a fogpótlás állami támogatással érdekel, hanem szeretnéd teljesen rendbe tenni a fogaidat, akkor a lehető legjobb helyen jársz, ha felkeresed a fogászati klinika weboldalát! Bízom abban, hogy sokatokat tudtalak meggyőzni arról, hogy igenis érdemes belevágni ebbe a folyamatba, mert ha elhanyagoljuk a szájhigiénét, esetleg a kötelező kontrollokat is félvállról vesszük, akkor végső soron csak magunkkal tolunk ki – fájdalmakkal, kellemetlenségekkel fogunk élni, és csak nagyobb költségekbe verjük magunkat a kialakuló fogászati problémák miatt. Egy szó, mint száz: őszintén remélem, hogy akár komoly para számotokra a fogorvos, akár mondjuk most költöztetek, és új fogorvost kerestek Budapest impozáns környékén, akkor a bejegyzésem kifejezetten nektek szól! Érdemes kezdetnek ellátogatni a honlapra a fenti linken, és végig venni a lehetőségeket, megtekinteni az árlistát, hogy képbe kerüljünk a lehetőségeinkkel. Ha egyszer ellátogatsz a Kacsa utcai rendelőbe, onnantól szerintem már nem szeretnél más fogorvoshoz menni többet – pont úgy, mint én!