SEO audit a LogicalmDesign által.

Szponzorált tartalom

SEO audit

SEO audit

Mindenütt hallani ezt a kifejezést: SEO – keresőoptimalizálás. De mit is jelent pontosan, mi a szerepe, miért jó? A következő kérdés lenne így látatlanban, hogy “kell ez nekem?” – a válasz: igen, mindenképp!

Amikor egy új ügyfél érkezik egy online marketing ügynökséghez, akkor az első lépés szót ejteni a célkitűzésekről, ami nyilvánvalóan az, hogy még nagyobb forgalmat érhessünk el a weboldallal és oda még több látogató érkezzen, akik később konverziót jelentenek, tehát vásárolnak, megrendelik a szolgáltatást.

A SEO audit a következő lépés: https://www.logicalmdesign.hu/seo-keresooptimalizalas/seo-audit, amikoris sort kerítenek arra, hogy átvizsgálják az oldalak minőségét. Ez elengedhetetlen lépése a sikernek, ugyanis egy rosszul beállított weboldal nem csak láthatatlan a keresőmotor szemében, de esélye sincs!

A SEO audit segítségével minden problémára, hibára fény derülhet, sőt azok javítása is megtörténhet. Erre mindenképp szükség van annak érdekében, hogy versenybe tudjon szállni a weboldal a konkurenciával.

Túl lassan tölt be az oldal? Ez baj, ezt egy laikus is könnyen észreveszi. Nem jók a title, meta beállítások? Szintén problémás, bár a látogatót nem annyira zavarja, a Google szemében kulcsfontosságú részletnek számít! Nem jók a tartalmak? A SEO audit erre is fényt derít és általa sikerülhet minden szempontból megfelelni mind a keresőnek, mind a felhasználóknak!