A reggeli kávét nem helyettesítheti más.

Szponzorált tartalom

Felépülők

Felépülők

Bármilyen napom is legyen, a reggeli kávé illata mindig jobbá varázsolja. Nem is hatása miatt iszom már, hanem inkább az íze miatt. E mellett, ha nem cukrozom és tejezem túl, akkor pedig még az egészségre is jótékony hatással lehet. Éppen ezért a reggeleket mindig egy pohár kávé mellett indítom.

Viszont vannak olyanok, akiknek nem a reggeli kávé jelenti a nap jól indulását. Hanem helyette inkább valamilyen alkoholos ital. Ha valaki már a napját nem tudja elképzelni e nélkül és egyből ezzel indít, az már problémára utalhat.

Ha valaki alkohol problémákkal küzd, akkor számára bátran merem ajánlani a Felépülők csapatát. Olyan emberek alkotják a Felépülőket, akik korábban szintén átélték azt, hogy milyen alkoholistának lenni és minden nehézséggel szembe is néztek. Miután felépültek, segíteni akartak másoknak is, így jött létre a 28 napos programjuk, amin mindenki részt vehet, ha van benne elegendő akarat, őszinteség, hajlandóság, nyitottság és tenni akarás. Ha valakiben ezek megvannak, akkor nincs más dolga, mint telefonon felkeresni őket, ahol megbeszéltek egy személyes találkozót is. Itt megtörténik az állapotfelmérés és a továbbiakat is megbeszélitek. Ha úgy gondolják, hogy nem ők lesznek a megoldás a felépüléshez, akkor azt is megmondják majd. Viszont ebben az esetben sem fogják elengedni a kezed. Mindenben segítenek, csak egy telefont kell megejtened. Hogyan szerezheted meg a számukat? Itt mindent megtalálsz: https://felepulok.hu/kapcsolat.

Amennyiben valóban nagy az elhatározás benned és őszintén tudsz beszélni a problémáidról, akkor tudnak Neked segítséget nyújtani.

A 28 napos program nagyon sok mindenben tud segíteni. Egy meghatározott szabály és szilárd keretrendszer teszi lehetővé azt, hogy a legnagyobb problémát le tudd küzdeni, az azonnali vágyteljesülés kielégítését.

Megmutatják azt is, hogy mire van szükség a józan mindennapokhoz, mire kell figyelni, hogyan tartható fenn és minden apró segítséget megadnak, hogy valóban sikeres tudj lenni és felépülj.

Biztonságos és családias légkörben tudsz megküzdeni a problémáddal, amiben az egyéni és kiscsoportos foglalkozások is segítenek. A csoportok tagjait annak megfelelően válogatják ki, hogy ki milyen motiváltsági és hajlandósági szinten van. Hiszen az a cél, hogy egy támogató közösség tudjon létrejönni és senki se húzza vissza a másikat.

A hozzátartozóknak is tartanak konzultációt és előadásokat, hiszen a felépülésben és a józanság megtartásában nekik is fontos szerepük van. Mivel nagy valószínűséggel a hozzátartozók még nem élték azt át, amit az alkohollal küzdők, így nem tudják pontosan azt sem, hogyan támogassák a szerettüket ebben a helyzetben. Éppen ezért nyújt segítséget a Felépülők csapata még ezen a téren is. Jártasok a felépülés minden lépésében és pontosan tudják azt, hogy mi szükséges a hatékonysághoz.

Ezt az is mutatja, hogy a programot elvégzők 70-75%-a valóban fel tud épülni és hosszútávon megtudja tartani a józanságát, nem esik vissza.

Ez szerintem már egy olyan szám, ami valóban hatékonynak nevezhető. Hiszen, ha összevetnénk ezt a hagyományos heti pár órás foglalkozásokkal, akkor korántsem ugyanezt a számot kapnánk.

Egy ilyen bentlakásos program nagy elkötelezettséget jelent és követel. Ha valakiben ez nincs meg, akkor nem is érdemes elkezdenie. A személyes állapotfelmérés ezt is meg tudja mutatni, hogy kiben van elég hajlandóság és tenni akarás. Nem véletlenül nem vesznek fel mindenkit, aki csak beesik az utcáról. Ha nem látják azt, hogy valaki őszinte, nyitott, van benne tenni akarás és hajlandóság, akkor nem fogják neki ajánlani ezt a programot. Hiszen a munkát nem tudják helyette elvégezni. Segíteni és utat mutatni tudnak, de a lépéseket senki sem fogja helyette megtenni.

Ha azon gondolkozol, hogy belevágj-e vagy van olyan ismerősöd, akinek szerinted jól jönne ez a program és úgy gondolod, hogy segítség lehet számára, akkor látogass el az oldalra: https://felepulok.hu/kapcsolat. Itt minden fontos információt meg fogsz találni, amire csak szükséged lehet.

Épülj fel Te is! Akarj változtatni az életeden!