Gázkonvektor szerelésénél még fontosabb a minőség!

Szponzorált tartalom

gázkonvektor szerelő

gázkonvektor szerelő

Jómagam nagyon régóta, már az egyetem óta igazi kávérajongó lettem. Jó, barista persze azért nem lett belőlem, de hogyha egy jó kávéról van szó, akkor normális határokon belül azon nem spórolok – annak idején az volt az egyedüli cél, hogy iható legyen és ébren tartson valamelyest az éjszakai tanulások közepette, de azóta persze nagyságrendekkel finomodott az ízlésem és határozottan jobban megválogatom, pontosan milyen kávét iszom, és hogy hol, ha nem otthon vagy vendégségben vagyok éppen, ebből következik, hogy egyébként a jó kávézókat is előszeretettel látogattam. Voltak és vannak is bizonyos törzshelyeim, ahová bármikor szívesen benézek, hiszen az ottani kávékban sosem kell csalódnom – de egy kávézóban a finom kávé mellett a kiszolgálás legalább olyan fontos, mint a felszolgált italok, tehát amikor megszeretek egy helyet, abba az is beletartozik.

Csakhogy nem olyan régen arra a helyzetre kellett hazaérnem munka és egy kávé után, hogy a gázkonvektor közel nem működik megfelelően, viszont késő délután ötletem sem volt, hogy mégis kihez és hova fordulhatnék a nem éppen mai darab készülék problémájával kapcsolatba, úgy viszont nem akartam hagyni, hiszen jött a hétvége. Ekkor gázkonvektor szerelő után keresve találtam meg a lehető legjobb céget, akik tudtak segítséget adni ebben a nem túl ideális napszakban, időpontban is! Hirdetésük és weboldaluk szerint a hét minden napján 0-24 órás ügyfélszolgálattal rendelkeztek, ennek ellenére némileg ódzkodva hívtam fel a megadott telefonszámot, hiszen nem egyszer esik meg az emberrel, hogy kelletlenül, vagy épp sehogy nem veszik fel a telefont…

Nos, ennél a cégnél abszolút nem ez volt a helyzet, hiszen egy abszolút mértékben barátságos és profi segítséget kaphattam, de a weboldalon lévő űrlap kitöltésével kérhettem volna akár ingyenes visszahívást is. Ugyan én ezt a lehetőséget még nem próbáltam és remélhetőleg nem is lesz rá szükségem, de eddigi tapasztalataim alapján én azt mondom, hogy hogyha Neked ez tűnik a legkényelmesebbnek, akkor élj vele bátran, biztos, hogy nem fogsz csalódni!

Végül nemcsak, hogy felvették és telefonos segítséget is kaphattam az ügyfélszolgálatnál, de mivel kiderült, hogy ez bizony olyan problémának ígérkezik, ami minél hamarabbi ellenőrzést kíván, annak ellenére, hogy nem Budapesten, hanem annak környékén élek, már nem egészen egy óra múlva kint is voltak nálam a megfelelő szakemberek! Őszintén szólva, ez elképesztően pozitív meglepetésnek bizonyult számomra, azóta sem igazán találkoztam ehhez hasonlóan rugalmas és szuper szolgáltatóval, nem is hiszem, hogy van még hasonló, ha gázkonvektor szerelő szakemberről van szó. Persze mindezektől függetlenül még mindig benne volt a pakliban, hogy esetleg rossz munkát adnak ki a kezük alól, így egy ideig nyugtalankodtam kissé, de az első perctől látszott az a profizmus, amivel dolgoztak – nem hiába, a 32 éves munkatapasztalatnak köszönhetően kiderült, hogy nem ismernek olyat, hogy lehetetlen és szinte bármit képesek megoldani, ahogy nálam is tették.

Én összességében a lehető legjobban elégedett voltam a munkájukkal és ugyan remélem, hogy a jövőben nem igazán kell szakembereket hívnom. de ha mégis, akkor egészen biztos, hogy ismét őket fogom megkeresni, amennyiben gázkonvektor szerelő szakira van szükségem!