Visszatérő hajóbérlőknek kedvez a https://balatonpro.hu/ VIP hajóbérlet csomagja

Szponzorált tartalom

https://balatonpro.hu/

https://balatonpro.hu/

Egy vitorlás fenntartása rendkívül költséges dolog, akárhogy is számolgat az ember, ez mindig rendkívül sok pénzbe kerül. A kikötői díj, a mindenféle tagsági díjak, a hajóhoz tartozó felszerelések folyamatos karbantartása, pótlása és cseréje, üzemanyag, na meg minden más járulékos költség. Éppen ezért sokkal jobban megéri bérelni egy hajót akkor, amikor tényleg lenn van az ember. Ez a töredékébe kerül annak, mintha saját magunknak kéne fenntartani egy vitorlást, még akkor is, hogyha egyébként sokat járunk le és sokszor kell bérelni. Ebben például sokat segít a https://balatonpro.hu/ csapatának remek VIP hajóbérlet lehetősége.

A VIP hajóbérleteket azoknak találták ki, akik egynél több alkalommal mennek le a Balcsira és bérelnek hajót a https://balatonpro.hu/-tól egy szezonban. Ez azért ideális esetben mindig így van, hiszen a vitorlázás csodálatos dolog és a legnagyobb nyári hőségben nincs is jobb annál, mint kimenni a víz közepére és ugrani egy fejest a magyar tengerbe.

Az adott csomaggal pedig igen komoly összegeket lehet megfogni azoknak, akik tényleg gyakran járnak le. Ez a gyakoriság persze egyedi ajánlat tárgyát is képezheti, de a standard az 5-10 és 20 alkalmas bérlet, amit biztosan lehet vásárolni. Szerintem mindenképpen érdemes ilyet megfontolni, mert még akkor sem mindegy, hogy mennyi az annyi, amikor amúgy mindegy a pénz. A https://balatonpro.hu/ pedig ezt pontosan tudja, és ezért talált ki ilyen csomagokat, amivel persze motiválja is talán egy kicsit az embereket arra, hogy mindig tőlük béreljenek, ha már a Balcsira veszik az irányt és vitorlázni fognak.

Főleg úgy, hogy nagyon-nagy a flotta és ezért arra is van lehetőség, hogy mindig másik hajót vigyünk el egy körre. Szerintem ez is nagyon jó tapasztalás lehet, főleg egy kezdő kapitánynak, hiszen minél több járgányt vezet valaki, annál szélesebb körben mozoghat aztán magabiztosan. Ebből a szempontból a vízi közlekedés nagyon hasonló a szárazföldihez. Gyakorolni kell és élni a lehetőséggel, hogy minél több hajót kipróbálhasson az ember. Ez a kulcsa annak, hogy aztán magabiztosan vezessen bármit. A BalatonPro csapatának a nagy flottájából bármelyik hajót. Vagy aztán akár néhány évvel később egy sajátot is.

Arra is van lehetőség, hogy a lelkes jelentkezők egy vitorlás alapoktatáson is részt vegyenek. Ez nagyon hasznos tud lenni, nem csak annak, aki majd egyszer jogosítványt szeretne csinálni bármelyik kategóriára, hanem annak is, aki majd hajóra száll. A legénység minden tagjának jó volna ugyanis tudni, hogy mikor mire kell figyelni, mikor melyik kötélhez kell nyúlni. Persze ezt a kapitány is tudja mondani és mondja is mindig, de az optimális eset az, amikor egy matróz is tudja a dolgát anélkül, hogy bárki megmondaná neki. A https://balatonpro.hu/-nál ezekbe a dolgokba is bele lehet tanulni, hogyha van rá igény. Érdemes szerintem ezt az opciót is szem előtt tartani, amikor valaki bérlési helyet választ.

Szóval, ha Siófok, akkor https://balatonpro.hu/, ha meg nem, akkor is! Főleg, hogyha többször is mentek egy évben és szeretnétek szép összegeket spórolni ezen a dolgon. Hiszen ahogy mondtam, ha béreltek, akkor sem mindegy, hogy mennyi az annyi, ha mindegy.